. Ma Ervin napja van.
Új igazolások a szegedi pólócsapatnál
2015-08-04 09:20:36
Új igazolások a szegedi pólócsapatnál

Új igazolások a szegedi pólócsapatnál

Cserhalmi Julianna, a klub elnöke: – Tavaly ilyenkor a Tiszavirág és a Diapolo is mellénk állt névadó szponzorként, ami nagy segítség volt számunkra. Néhány hónap alatt Varga Péter remekül alkalmazkodott a helyzethez, a megváltozott kerethez, ami eredményekben is megmutatkozott, nagyon elégedettek vagyunk a munkájával – jelezte Cserhalmi Julianna, majd bejelentette, hogy az egyesület benevezett a LEN-kupa sorozatba, amelyet 2009-ben meg is nyert.

 

Molnár Tamás ügyvezető és szakmai igazgató elmondta, hogy az egyetemi és klubhagyományok, illetve a minőségi szakmai munka miatt továbbra is nagyon vonzó a fiatal tehetségeknek a Szegedre igazolás, ez most is megkönnyítette a dolgukat.

 

Ennek fényében a 2015-16-os idényben egy ismerős Csongrád megyei név lesz a csapatban, hiszen Szentes korábbi népszerű pólósa, Pellei Csaba fia is Varga Péter vezetőedző rendelkezésére áll. Pellei Frank már bizonyított hazai és nemzetközi szinten egyaránt, hiszen 19 esztendősen is a Valdor-Szentesi VK kulcsjátékosa volt, a korosztályos válogatott tagjaként – Manhercz Krisztiánnal együtt – pedig U18-as világbajnok lett.

 

A Vasas egyik alapembere is Szegedre teszi át székhelyét, ugyanis a 20 éves tehetség, Sedlmayer Tamás is aláírt a háromszoros kupagyőzteshez. Az előző bajnoki és kupaszezonban összesen 55 gólt jegyzett, jelenleg a korosztályos válogatottal készül.

 

– A legnagyobb erősítésünk az, hogy a tavalyi társaság együtt marad, az érkezőkkel pedig így magasabb szintet tudunk képviselni. A jövőt szem előtt tartva választottunk játékosokat. Pellei Frank hasonló psoztokon tud segíteni nekünk, mint Aljosa Kunac. Sedlmayer Tamás is több pozícióban bevethető, főként védekezésben jelent majd komoly erősítést – jelentette ki Varga Péter vezetőedző, aki elárulta, hogy Manhercz Krisztián és Sedlmayer Tamás az U20-as válogatottal készül, így ők szeptember közepe tájékán csatlakoznak majd a kerethez.

 

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Szegedi Vízipóló Suli szakmai igazgatója, Szabó Zoltán másodedző lesz a csapatnál, így egyre szorosabbra fonják a szálakat az utánpótlás és a felnőtt szakosztály között. – Nagyon örültem a megkeresésnek, megtiszteltetés, hogy segíthetem a felnőttek munkáját. Ez nem teljes munkaidőben történik, hiszen a gyerekekkel továbbra is foglalkozom. Remélem, hogy egy kicsit én is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy tavasszal az idei ötödik helyről előrelépjünk – nyilatkozta a szakember.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>