. Ma Ervin napja van.
Könnyed otthoni elfoglaltság
2020-04-15 12:57:06
Könnyed otthoni elfoglaltság

Könnyed otthoni elfoglaltság

Egy kis vidámság

 

Bár itt van a tavasz, de ehhez az időjárás nem mindig kedvez, így van olyan nap, amikor legszívesebben az orrunkat se dugnánk ki a paplan alól, hát még mást. Ilyen időben nagyon jó szolgálatot tehet egy egyedi fényképes telefontok, ami egyből felvidít. Mivel saját képpel készítheted, így kedvedre válogathatsz, hogy mitől lenne igazán jó a hangulatod. Egy nyári emlék? Egy kép a kedveseddel vagy a házikedvenced mókás fotója? Nincs akadály, hiszen csak meg kell tervezned és érkezhet is hozzád.

 

Hogyan tervezz?

 

A tervezés folyamata sem bonyolult, főleg, ha a Pitbullcase-t választod. Ebben az esetben nincs más dolgod, mint kiválasztani a telefonod típusát és persze azt, hogy milyen tokot szeretnél tervezni. Ez lehet szilikon tok, flipes bőrtok és merev hátlap. Mivel ezekre a legegyszerűbb nyomtatni úgy, hogy tökéletes legyen, így más variációval nem érdemes próbálkozni. A tervezés során ki kell választani, hogy milyen kép kerüljön a telefontokra, ami lehet saját kép, internetről letöltött, de a galériából választott egyaránt. A legegyszerűbb dolgod a galériából származóval lehet, mivel annak már nem kell figyelni a felbontására, hiszen automatikusan csak a legjobbak kerülnek ide. A megfelelő felbontás a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől indul, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080). Ezt mindig szem előtt kell tartani, így ha válogatsz, erre nagyon figyelj!

 

Ha megvan a kiválasztott kép, akkor formázd, ahogy neked tetszik. Nyugodt szívvel használhatsz rajta szűrőket, effekteket, matricákat, de akár feliratokkal is elláthatod. Attól függően, hogy miket alkalmazol, azért azt tudnod kell, hogy a sok módosítás ronthat a végeredmény minőségén.

 

Ha készen vagy a tervezéssel, akkor rendeld meg a kész tokot, és válaszd ki a fizetést és a szállítást.

 

A Pitbullcase-nél egy extra kis ajándék is jár minden rendelés mellé, ha ügyesen és jó tempóban tervezel, így mindenképp megéri náluk vásárolni.

 

Ha pedig nem szeretnél tervezni, akkor válaszd a webáruházat, ahol bár nem egyedi tokok vannak, de csakis a legjobb minőségből választhatsz. Sőt, még edzett üvegfóliát vagy épp gyorstöltőt is vásárolhatsz, amit egy műanyag kábelvédő figurával óvhatsz meg a törésektől.

 

Kedvet kaptál egy kis tavaszindító tervezéshez? Ne unatkozz, készíts magadnak telefontokot!

További híreink
A hét végén országos nagybúcsú lesz Szegeden
A Dél-Alföld legnagyobb múltú vallási ünnepére, a Havas Boldogasszony Országos Nagybúcsúra –– amelyet augusztus 1-én és 2-án tartanak a szegedi Alsóvároson –– az idén is ...
2015-07-29 14:27:08, Hírek, Kreatív hobbi Bővebben
Az egész világon elérhetővé válik a Windows 10
Szerdától elérhetővé válik a Windows 10 operációs rendszer a világ 190 országában, a Windows 7 és 8.1 operációs rendszert használó eszközökre ingyenes frissítésként érkez...
2015-07-29 14:19:35, Hírek, Kreatív hobbi Bővebben
Orvosavatón kérte meg barátnője kezét a fiatal szegedi orvos
Ilyet még nem láttál!
2015-07-10 17:30:42, Hírek, Kreatív hobbi Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>