. Ma Ervin napja van.
Autókat kapott új szponzorától a színház
2019-02-26 14:34:51
Autókat kapott új szponzorától a színház

Autókat kapott új szponzorától a színház

Barnák László igazgató vette át a furgon, a mikrobusz és egy hibrid meghajtású személygépkocsi kulcsait az autókereskedés tulajdonosától.

Jelenleg hat járműből áll a színház flottája, ennek felét cserélték most le modern, környezetbarát, új autókra. A kereskedéstől egy furgont és egy mikrobuszt vásároltak, a személygépkocsit pedig reklámszerződés keretében kapták meg. Már nagyon időszerű volt a csere, mert a régi járműveik sokszázezer km-t futottak és nagyon magas volt a szervizköltségük.

A színház igazgatója, Barnák László elmondta, fontos, hogy a társulat tagjait, a díszítőket, a műszaki gárdát szállítani tudják a Dorozsmai műhelybázis és a színház között. A kocsikra akkor is szükség van, ha a színház fesztiválra indul.

A szegedi gépjárműforgalmazó első alkalommal támogat kulturális intézményt, eddig a sport volt az a kiemelt terület, ahol segítséget nyújtottak. Többek között a szegedi kézilabdacsapat flottáját is ők biztosították.

Kovács Péter, a Toyota Kovács tulajdonosa elmondta, a városban, az országban és a határon túl is futó új autók nem csak az oldalukon hirdetik ezután a cég és a színház kapcsolatát, más területen is szeretnének együttműködni a partnerek.

Barnák László bízik benne, hogy a most megkötött támogatói szerződés a gazdasági élet más szereplőinek is példát mutat majd arra, hogy érdemes a Szegedi Nemzeti Színházat és a kultúrát támogatni.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>