. Ma Ervin napja van.
25 év után folytatódik a kultikus film
2018-12-06 10:37:48
25 év után folytatódik a kultikus film

25 év után folytatódik a kultikus film

A rövidfilmben Hugh Grant, Andie MacDowell és Kristin Scott Thomas is visszatér régi szerepében, a forgatókönyvet pedig az eredeti filmet jegyző Richard Curtis írja.

A jövő márciusi Red Nose Day adománygyűjtő napra készülő produkció a One Red Nose Day and a Wedding címet kapta.

"Határozottan öregebbek lettünk mindannyian. Igazán élvezetes volt kitalálni, mi minden történt közben a szereplőkkel" - mesélte a BBC Newsnak Curtis.

A forgatókönyvíró elárulta, hogy a folytatásban a társaság egy ötödik esküvőre gyűlik össze, de természetesen semmi sem sikerül úgy, ahogy tervezték.

A filmet Mike Newell rendezi, a további szereposztásban John Hannah, Rowan Atkinson, James Fleet és David Haig is feltűnik.

A szereplők közül nem tér vissza Charlotte Coleman, aki Scarlettet játszotta, a színésznő 2001-ben, 33 éves korában elhunyt.

A Négy esküvő Hugh Grant és Curtis karrierjét is a magasba repítette: Curtis ezt követően írta a Notting Hill - Sztárom a párom és a Love Actually - Igazából szerelem című nagy sikerű romantikus vígjátékokat. Utóbbihoz 2017-ben szintén készített a Red Nose Dayre egy kisjátékfilmes folytatást.

A Négy esküvő 1995-ben a legjobb film BAFTA-díját és a legjobb idegen nyelvű film César-díját is elnyerte, Hugh Grant pedig Golden Globe-díjat kapott alakításáért.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>