. Ma Orbán napja van.
Tanulmányi és Információs Központ

Tanulmányi és Információs Központ

 2005 januárjában megnyitott egyedülálló Kongresszusi Központ, mely egyidejűleg több mint 1 300 főt képes befogadni, hazai és nemzetközi konferenciáknak, egyetemi és üzleti rendezvényeknek, valamint kulturális programoknak és báloknak biztosít tökéletes helyszínt.


Minden terem a legújabb technikával és prezentációs felszereltséggel rendelkezik, a lebonyolításban magasan kvalifikált technikus – és rendezvényszervező csapat áll a megrendelők rendelkezésére.

 

A Központ előadó- és szemináriumi termei az egyetemi órákhoz biztosítanak kiváló oktatási helyszínt hétfőtől szerdáig. A nagy előadásokhoz (kb. 700 fő) magas színvonalú audiovizuális technikai felszereltséggel rendelkező termeket kínálunk, melyek mindegyike légkondicionált.


Az egyetemi élet nélkülözhetetlen részét jelentik a hallgatói szolgáltatásokat biztosító szervezetek, egyetemi egységek. A Tanulmányi és Információs Központ megnyitásával mindezek a szolgáltatások egy helyre költöztek, ily módon gördülékenyebb ügyintézést biztosítva működhetnek tovább az egyetemi polgárok igényeinek magasabb szintű kiszolgálása érdekében. A különböző szolgáltató egységek, egyéb szolgáltatások Központon belüli elhelyezkedéséről az SZTE TIK Központi Ügyfélszolgálatánál készséggel adnak felvilágosítást munkatársaink. 


Az új épületben Magyarország talán legmodernebb egyetemi könyvtára működik, mely szinte minden karnak, intézetnek, tanszéki könyvtárnak az állományát, szolgáltatásait, infrastruktúráját egyesíti. A Könyvtárban lévő számítógépes kabinetben 300 modern, síkképernyős, extra gyors Internet kapcsolattal rendelkező gépet használhatnak látogatóink, ahol elérhetők a helyi és országos online katalógusok, előfizetett adatbázisok, elektronikus folyóiratok. 

Intézmények - Szolgáltatók
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amióta létezik a Pest megyei bérlet, ami csak 500 forinttal drágább a budapestinél és amivel a Börzsöny legnag...
Bővebben >>