. Ma Auguszta napja van.
Villám csapott az éjjel egy sándorfalvi házba
2014-11-19 12:28:13
Villám csapott az éjjel egy sándorfalvi házba

Villám csapott az éjjel egy sándorfalvi házba

Kedden, reggel hét órakor a szegedi Göndör sorra riasztották az egységeket, ahol az összehordott szemét gyulladt meg. Az esetnél a szegedi tűzoltók avatkoztak be, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

A déli órákban történt egy közúti közlekedési baleset az M43-as autópályán. A pályaszakasz 0+800-as kilométerénél egy személyautó a szalagkorlátnak csapódott. Az autó roncsai akadályozták az autópálya forgalmát. Az esetnél a szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentési munkálatokat. Forgalomkorlátozás mellett áramtalanították a sérült járművet, majd levontatták az úttestről. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Szerdára virradó éjjel villám csapott egy sándorfalvi családi házba. A műveletirányítás a sándorfalvi önkéntes tűzoltókat riasztotta a helyszínre. A villámcsapás következtében a földszintes lakóház gázkazánja gyulladt ki, az épület eletromos hálózata pedig teljesen tönkrement. A lakók a kazánházban keletkezett tüzet még időben eloltották. A tűzoltók hőkamerával vizsgálták át az épületet, majd értesítették az áramszolgáltatót. A ritka novemberi viharban a lakók nem sérültek.

 

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>