. Ma György napja van.
Szeles, napos, de egy kicsit hűvösebb idő várható a jövő héten
2019-02-10 16:21:03
Szeles, napos, de egy kicsit hűvösebb idő várható a jövő héten

Szeles, napos, de egy kicsit hűvösebb idő várható a jövő héten

Hétfőn a déli és keleti megyékben eleinte még több helyen eshet az eső, míg az ország más tájain futó zápor, esetleg hózápor alakulhat ki. Elsősorban a Kisalföldön és a Bakonyban viharossá fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban plusz 2-6 fok lesz. Napközben plusz 4-9 fokig melegszik a levegő.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett, szórványosan lehet zápor, hózápor. Sokfelé lesz viharos a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 2-7 fok között valószínű.

Szerdán a napsütés mellett nem valószínű csapadék, de több helyen megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 1 és 6 fok között alakul.

Csütörtökön csak rövid időre süthet ki a nap. Elszórtan előfordulhat kisebb csapadék: keleten inkább hó, havas eső, másutt inkább havas eső, eső. Többfelé lesz erős a szél. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2, napközben plusz 2-8 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken és szombaton a több-kevesebb napsütés mellett nem várható csapadék. Pénteken főként a Dunántúlon helyenként megerősödik a szél, szombaton néhol élénkülhet meg a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet mindkét nap mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok pénteken plusz 4 és 9, szombaton plusz 5 és 10 fok között alakulnak.

Vasárnap hajnalban ködfoltok képződhetnek. Napközben sok napsütés valószínű, csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, maximumhőmérséklet plusz 7 és 12 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>