. Ma Ferenc napja van.
Mitől olyan érdekes az anime és a hentai?
2020-10-12 19:59:10
Mitől olyan érdekes az anime és a hentai?

Mitől olyan érdekes az anime és a hentai?

Határok nélkül

 

Az anime, a manga és a hentai mind egy japán szubkultúrából erednek, ahol mindenki szép, és mindent lehet. A kialakult szubkultúrákban nincsenek tabuk, és akár olyan dolgok is megvalósíthatóak, amikre itthon nem is gondolnánk. 

 

Az anime virágkora a magákkal kezdődött, ami egy kézzel rajzolt képregény, ami rendkívül változatos világot ölel fel. Ugyanúgy létezik szamurájos vonal, mint iskolás lányokat vagy épp focicsapatot felölelő történet is. Ezekben - a kalandokon túl - általában megjelenik egy szerelmi, erotikus szál is, amitől különösen izgalmassá válik a kalandozás. Ahhoz, hogy ez széles körben ismert legyen, a ‘70-es években megjelentek ezeknek az animált formája, azaz az anime. Így a tv által bekerültek a köztudatba és nagy kedvencekké léptek elő minden korosztálynál. 

 

Ezután született meg a hentai, ami egy eroanime, azaz erotikus anime, ami a ‘80-as évek óta bárki számára elérhető világszerte. 

 

A hentai igazi jelentése

 

Míg hazánkban és a japán kultúrán kívüli területeken a hentai jelentése egybeolvad a szexuális töltetű animékkel, addig a kiindulási ponton egészen mást jelent a fogalom. Japánban a hentai seiyoku azt jelenti, hogy maximálisan perverz és aberrált, azaz az igazán hardcore verzió tartozik bele. Hogy ez mit is jelent tulajdonképpen? A teljesség igénye nélkül:


  • -Vérfertőző aktusok: apa-lánya, anya-fia, testvérszex és akár ezek kombinációja. Ezek minden esetben vérrokonok között történnek. 

  • -Kényszerítések: nemi erőszak, pisi-kakiszex, tanár-diák viszony és az egyik legmeghökkentőbb, az űrlényes. Igen, általában különféle csápokkal rendelkező űrlény hatol be mindenhova, ahova csak tud.

 

Ha megkérdezzük, hogy ez a téma miért vonzó, a legtöbb esetben a válaszok között szerepel, hogy maximálisan fantázia az egész. Emellett a megvalósításhoz nem kellenek igazi emberek, így sokkal elfogadhatóbb. Ezzel persze lehet vitatkozni, hiszen nagyon könnyen elmosódik a határ a különböző erőszakos cselekmények között. Tehát nagy fokú odafigyelést igényel, hogy a helyén tudjuk kezelni a történéseket. 

 

Mivel igen népszerű a pornófilmfogyasztók körében, így nem véletlen, hogy a gyártók is felismerték benne a lehetőségeket. Így elkészültek a különböző Anime maszturbátorok, amik bár hasonlóak a hagyományos variációkhoz, mégis ad nekik némi pikantériát a megjelenésük. 

 

Téged is rabul ejtett az animék és a hentai izgalmas és perverz világa? Nyugodtan kalandozz kedvedre, de tudd, hogy mi a valóság és mi a fantázia!

Utoljára frissítve: 2020-10-12 20:00:13

További híreink
Csaknem megduplázódott a napi új fertőzöttek száma - meghalt Balázs Fecó zenész is
Csütörtökre 6360 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 192 047 főre nőtt Magyarországon a beazonosított fertőzöttek száma. Elh...
2020-11-27 20:27:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hetvenen túl ismét összeveszett Szörényi, a Bródy
Szörényi Levente teljes mellszélességgel kiállt a kormány hivatalos irányvonala mellett, elítélte az SZFE hallgatóit „felbujtó” tanárokat és a mellettük kiálló Bródy Jáno...
2020-11-20 21:25:36, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kell cicaház a macskáknak?
Meglepnéd a cicádat egy izgalmas és szórakoztató cicaházzal? Nem tudod, hogy milyennel lenne érdemes próbálkozni, ami azonnal elnyeri a tetszését? Maradj velünk és nézd m...
2020-10-20 19:39:00, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Meg nem határozott időre megáll a Vadhajtások.hu hírszolgáltatása, állítólag rajtuk kívül álló okok miatt kell...
Bővebben >>