. Ma Auguszta napja van.
Mitől olyan érdekes az anime és a hentai?
2020-10-12 19:59:10
Mitől olyan érdekes az anime és a hentai?

Mitől olyan érdekes az anime és a hentai?

Határok nélkül

 

Az anime, a manga és a hentai mind egy japán szubkultúrából erednek, ahol mindenki szép, és mindent lehet. A kialakult szubkultúrákban nincsenek tabuk, és akár olyan dolgok is megvalósíthatóak, amikre itthon nem is gondolnánk. 

 

Az anime virágkora a magákkal kezdődött, ami egy kézzel rajzolt képregény, ami rendkívül változatos világot ölel fel. Ugyanúgy létezik szamurájos vonal, mint iskolás lányokat vagy épp focicsapatot felölelő történet is. Ezekben - a kalandokon túl - általában megjelenik egy szerelmi, erotikus szál is, amitől különösen izgalmassá válik a kalandozás. Ahhoz, hogy ez széles körben ismert legyen, a ‘70-es években megjelentek ezeknek az animált formája, azaz az anime. Így a tv által bekerültek a köztudatba és nagy kedvencekké léptek elő minden korosztálynál. 

 

Ezután született meg a hentai, ami egy eroanime, azaz erotikus anime, ami a ‘80-as évek óta bárki számára elérhető világszerte. 

 

A hentai igazi jelentése

 

Míg hazánkban és a japán kultúrán kívüli területeken a hentai jelentése egybeolvad a szexuális töltetű animékkel, addig a kiindulási ponton egészen mást jelent a fogalom. Japánban a hentai seiyoku azt jelenti, hogy maximálisan perverz és aberrált, azaz az igazán hardcore verzió tartozik bele. Hogy ez mit is jelent tulajdonképpen? A teljesség igénye nélkül:


  • -Vérfertőző aktusok: apa-lánya, anya-fia, testvérszex és akár ezek kombinációja. Ezek minden esetben vérrokonok között történnek. 

  • -Kényszerítések: nemi erőszak, pisi-kakiszex, tanár-diák viszony és az egyik legmeghökkentőbb, az űrlényes. Igen, általában különféle csápokkal rendelkező űrlény hatol be mindenhova, ahova csak tud.

 

Ha megkérdezzük, hogy ez a téma miért vonzó, a legtöbb esetben a válaszok között szerepel, hogy maximálisan fantázia az egész. Emellett a megvalósításhoz nem kellenek igazi emberek, így sokkal elfogadhatóbb. Ezzel persze lehet vitatkozni, hiszen nagyon könnyen elmosódik a határ a különböző erőszakos cselekmények között. Tehát nagy fokú odafigyelést igényel, hogy a helyén tudjuk kezelni a történéseket. 

 

Mivel igen népszerű a pornófilmfogyasztók körében, így nem véletlen, hogy a gyártók is felismerték benne a lehetőségeket. Így elkészültek a különböző Anime maszturbátorok, amik bár hasonlóak a hagyományos variációkhoz, mégis ad nekik némi pikantériát a megjelenésük. 

 

Téged is rabul ejtett az animék és a hentai izgalmas és perverz világa? Nyugodtan kalandozz kedvedre, de tudd, hogy mi a valóság és mi a fantázia!

Utoljára frissítve: 2020-10-12 20:00:13

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>