. Ma Auguszta napja van.
Miért olyan népszerűek a TV reklámos játékok?
2019-11-21 16:32:16
Miért olyan népszerűek a TV reklámos játékok?

Miért olyan népszerűek a TV reklámos játékok?

Nézzük meg, milyen reklámot néz!

 

Persze reklám és reklám között is van különbség, hiszen akadnak szép számmal olyanok, amik igenis jó minőségű és koruknak megfelelő játékokat reklámoznak, és esetleg más fórumon nem találkoznának a lehetőséggel. Ilyen lehet például a Geomag mágneses építőkészletek, hogy csak egy igazán jó képességfejlesztőt válasszunk. Gondoljunk csak bele, ez a játék például fejleszti a térbeli gondolkodást, a kreativitást, az alkotás vágyát, és nem mellesleg megismerteti a gyermeket a mágnesességgel, ami egy nagyon jó dolog, hiszen sok újdonságot tanulhat általa a vonzásról és a taszításról.

 

Természetesen azon meg sem lepődünk, hogy a Disney termékek népszerűek, hiszen lassan meg se tudjuk számolni, hogy hány mese van, ami igazi közönségkedvenc, és mindenből kell, amin a kedvencek vannak.

 

Azt gondolhatnánk, hogy lassan ideje, hogy lecsengjen a Jégvarázs őrület, de ha egyszer érkezik a második rész, ez igazán hiú ábránd. Úgyhogy kedves szülők, még egy jó darabig Elsa kékben fognak rohangálni a lányok, és várhatóan beindul egy újabb hullám a játékok terén is!

 

Könnyebb választani?

 

Ezt azért nem mondanánk, hiszen ha nagy a választék, hosszabb a kívánságlista is. Bár ezáltal nagyobb a mozgástér, amiből választhatunk ajándékot karácsonyra vagy éppen szülinapra, hiszen ezeknek biztosan örülni fog a csemete. Ha már megvan a kiválasztott ajándék, akkor szépen lassan érdemes korlátozni a reklámfogyasztást, mivel minden évszakban új kedvencek érkeznek a képernyőre, így megújulnak az igények is. 

 

Persze akadnak szép számmal olyan játékok, amik évek óta biztosan tartják a helyüket a gyermekszívekben. Ilyenek például a Kívánságpajtik vagy éppen a Szundikölykök. Sőt, az UndiGuszti és a LOL Surprise babák is állandó kedvencek a tapasztalatok alapján.

 

Feltörekvőben van újra egy régi nagy kedvenc, a Sylvanian Families játékcsalád. A békebeli hangulatot megidéző Sylvanian - világ állatkáinak, épületeinek segítségével kiváló szerepjátékra is szert tehetünk, amivel a gyermek könnyen kijátszhatja magából a feszültséget, így terápiás játéknak is kiváló.

 

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy vannak olyan alkalmak, amikor a TV reklám nagyban segíti a választást, de akadhat olyan szituáció is bőven, amikor csak bonyolítja a helyzetet az újabb és újabb kedvenc felbukkanása. Tehát ha meg szeretnénk tudni, hogy mire vágynak a csemeték, akkor böngésszük nyugodtan a reklámokat, és finoman faggassuk ki őket a kedvenceikről!

 

(x)

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>