. Ma György napja van.
Kisebb lehűlés várható a jövő héten
2019-03-17 14:01:27
Kisebb lehűlés várható a jövő héten

Kisebb lehűlés várható a jövő héten

Hétfő délelőtt elsősorban a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében fordulhat elő eső, záporeső, majd estétől már a Tiszántúlon is eshet. Főként az ország nyugati felében erős, eleinte néhol még viharos lesz a szél. A leghidegebb órákban 5-10 fok lesz. A nappali maximumok 6-18 fok között alakulnak.

Kedden reggelig elszórtan, napközben helyenként fordulhat elő eső, zápor.

Szerdán napos idő várható, csapadék nem valószínű. A szél élénk, helyenként erős lesz. A minimumhőmérséklet kedden mínusz 1 és plusz 6, szerdán mínusz 2 és plusz 5 fok között valószínű. A maximumhőmérséklet mindkét nap 9 és 14 fok között alakul.

Csütörtökön napos idő várható csapadék nélkül. A szél többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb 10-15 fok között valószínű.

Pénteken és szombaton több-kevesebb napsütés várható, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mindkét nap 1 és 6, a maximumhőmérséklet 12 és 18 fok között valószínű.

Vasárnap átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, elszórtan eső, zápor is lehet. A szél több helyen megerősödhet. A leghidegebb órákban 2-7 fok lesz. Napközben 8-13 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>