. Ma Vilmos, Bíborka napja van.
Kiraktuk a pillanatot!
2020-03-19 12:37:37
Kiraktuk a pillanatot!

Kiraktuk a pillanatot!

Fejlesztés játékosan

 

Elképesztően sok mindent fejleszt a puzzle! A kirakós játékok alapvetően a gyerek stratégiai, logikai gondolkodását fejlesztik. Továbbá a szem-kéz koordinációjára, a koncentrálóképességre, a vizualitásra, a képzelőerőre egyaránt jótékony hatással bírnak. A kisebbeket segíti a formák, színek, felismerésében, ráadásul új ismereteket is megtanulhatnak segítségükkel.

 

Ha ez nem lenne elég, fejleszti a térlátást, a tájékozódási képességet. Kitartásra, fegyelemre és figyelemre ösztönzi a gyereket. Nos, lássuk a megunhatatlan puzzle felhozatalt, és hogy melyiket miért érdemes megvásárolni!

 

Tanulás játékokkal!

 

A kisebb lurkók életében fontos a külvilággal való ismerkedés, így számukra az egyes tematikus puzzle játékok tökéletesek lehetnek. MIndegyik típus hatékonyan fejleszti a kezek finommotorikus mozgását.

 

A 3D fa állatos puzzle például többféle típusban is kapható. Egy részük dupla szórakozást nyújt, mivel a kirakás után ki is színezhetőek, így nem csak a logikai készségek, de a kreativitás is nagy szerephez jut. A kiszínezett játékok később tökéletes díszként tündökölhetnek a szobában vagy az irodában. Elő és kihalt állatfajok egyaránt megtalálhatóak az ábrázolások között, hiszen van itt mammut, oroszlán, tehén, elefánt, rénszarvas, kutyus, ló, dínó, stb.

 

A sokféleség ajándék. A Szoti játékbolt változatos puzzle játékai segítségével megannyi ismeretet átadhat gyermekének. Ma már kaphatóak belőlük interaktív változatok is, amelyek távirányíthatóak, hang- és fényvezéreltek.

 

Újabb ismeretek

 

Mit szólna, ha gyermeke több területen is fejleszthetné tudását? A járműveket ábrázoló puzzle játékok bevezetik őket a “gépészet” világába, megtanulhatják az egyes jármű típusokat, vagy akár hozzá kötve a foglalkozásokat is. Például a munkagépet, dömpert, hajót, buldózert, sportkocsit, motort, mozdonyt, tankot, repülőt vagy a klasszikus autót ábrázoló kirakó segítségével sok ismeretet átadhat.

 

Ugyanez igaz az épületeket megelevenítő puzzle-ökre is, amelyek között olyan nevezetességeket, érdekességeket találhatunk, mint amilyen a napelemes szélmalom vagy a híres diadalív. Mutassa be a világot ezeken keresztül!

 

Egyéb kirakós játékok

 

A művész lelkű gyermekek számára szerezzen be zenélő óriáskereket vagy lombházat. Amennyiben maximálisan támogatja gyermeke fejlődését, már oktató játékokat is vásárolhat. A forgó, zenélő vagy éppen mindent tudó verziók garantáltan lekötik majd a kicsik figyelmét!

Utoljára frissítve: 2020-03-19 12:38:51

További híreink
Ismerd meg a kutyák öt törvényét!
Nem csak nekünk, embereknek vannak iránymutatásaink, törvényeink az élethez. A kutyák világában is léteznek bizonyos normák, amelyek szerint viselkednek. Bár ezek nagy ré...
2020-03-19 12:43:16, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az övtáska mindig menő
Ahogy a farmer és a “little black dress” örök, úgy van ez az övtáskával is. Vannak időszakok, amikor mindenki ezt hordja, míg máskor elvétve látni, majd újra berobban a k...
2020-03-19 12:40:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár a miniszterelnök szerint elegendő védőfelszerelés van a koronavírus-járvány megfékezésére, Karácsony Gerge...
Bővebben >>