. Ma Auguszta napja van.
Kézilabda BL: Idegenben is nyerni tudott a Szeged
2014-11-22 20:35:54
Kézilabda BL: Idegenben is nyerni tudott a Szeged

Kézilabda BL: Idegenben is nyerni tudott a Szeged

A hétközi bajnoki győzelem után nem lehettek bolfogok a szegediek, hiszen Ilyés sérülést szenvedett, így ma nem tudta vállalni a játékot. A mérkőzés első gólját a franciák szerezték, de Balogh hétméteresből egyenlített. Ezután gyors három gól és máris megnyugtató előny az elején. Lassan kezdett magára találni a Dunkerque, a 21. percben egy gólra jöhettek volna fel, de Sierra zseniális védésének köszönhetően nem sikerült, viszont a másik oldalon a vendégek voltak eredményesek, így hárommal vezetett ismét a Szeged 8-11. Hat perccel a vége előtt már öttel vezetett a Pick, a félidőre azonban három gólra olvadt az előny 12-15.

 

A második félidőben feljavult a hazaiak támadójátéka, és folyamatosan dolgozták le a hátrányukat. A félidő további részében szoros volt az állás, de őrizte egy gólos előnyét a magyar csapat. A félidő 18. percében labdája volt az egálhoz a franciáknak, viszont egy labdaszerzást követően Zubai góljával ismét kettő volt a különbség.  A 42. percben ismét hetest hárított a Szeged kapusa, így maradt a hgárom gólos különbség. A mérkőzés legdurvább jelenete az volt, amikor Lamon megütötte Míndégiát, ezért a francia játékost pirossal díjazták a játékvezetők. A szabaddobás után Zubai lőtte a szegediek utolsó gólját. A franciáknak még volt esélyük az egyenlítésre, de az utolsó másodpercben eleresztett lövést Sierre hárította, így idgenben is győzni tudott a Tisza-parti alakulat.

 

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkör, 6. forduló

 

Dunkerque HB Grand Littoral (francia)-MOL-Pick Szeged 24 – 25 (12-15)
Dunkerque, 2500 néző. Vezette: Gubica, Milosevic (horvátok)
Dunkerque: Gerard – Touati 1, Paczkowski 2, Lamon 1, MOKRANI 4, NAGY 6, Butto 1. Csere: Groacaut, EMONET 4/3, Soudry 3, Causse 2, Pejovic. Vezetőedző: Patrick Cazal.
MOL-Pick Szeged: SIERRA – Parrondo 2, Vranjes 2, Blazevic 1, KALLMAN 3, BOMBAC 4/2. Csere: Wyszomirski (kapus), ZUBAI 3, Balogh 3/1, Mindegía 3, Prodanovic 1, ANCSIN 3, Vadkerti. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 7/3, ill. 5/3
Kiállítás: 10 perc ill. 10 perc.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>