. Ma Márk napja van.
Jászapáti Petra magát is meglepte a győzelmével
2018-12-14 20:58:01
Jászapáti Petra magát is meglepte a győzelmével

Jászapáti Petra magát is meglepte a győzelmével

"Nem számítottam rá. Azt éreztem, hogy a döntő reális lehet, de nem gondoltam, hogy érmet nyerhetek, vagy akár rögtön aranyat" - mondta az MTI-nek a 19 éves szegedi versenyző, aki hozzátette, ez a siker mindenképpen erőt ad neki a folytatáshoz, de nemcsak a versenyeken, hanem az edzéseken is, mert érzi, hogy megtérül a befektetett munka, és ezért még keményebben fog dolgozni.

Jászapáti, aki a sportágban első magyar nőként tudott vk-versenyt nyerni egyéniben, megjegyezte, azért is tesz jót ez a győzelem, mert így elhiszi, hogy a legjobbakkal is felveszi a versenyt, képes megcsinálni és végrehajtani olyan előzéseket, melyekben korábban nem bízott.

"Nem szeretek konkrét elvárást megfogalmazni, mert ebben a sportágban bármi megtörténhet egy futamban. Ami biztos, szeretnék olyan mentalitással versenyezni, mint azt a kazahsztáni világkupán tettem" - mondta a januári Európa-bajnokságot illetően Jászapáti, aki szerint a női mezőny még úgy is erős, hogy néhányan nem versenyeznek az olimpia után, külön kiemelte a hollandokat, az oroszokat, vagy éppen a lengyel Natalia Maliszewskát.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>