. Ma Emma napja van.
Egy álommal szegényebbek lettünk-nem sikerült nyerni a női kéziseknek
2014-10-26 20:24:38
Egy álommal szegényebbek lettünk-nem sikerült nyerni a női kéziseknek

Egy álommal szegényebbek lettünk-nem sikerült nyerni a női kéziseknek

Nem sikerült megszerezni az elő élvonalbeli győzelmét az SZKKSE-nek. Marosán György lányai a Mosonmagyaróvár együttesét fogadták ma este Újszegeden, ám a fogadkozások ellenére a győzelem sajnos elmaradt. A lányok sok hibával játszottak a támadások befejezésébe rendre hibák csúsztak.


Nem kezdte roszul a Szeged a mérkőzést, két gyórs gól, majd lassan ébredeztek a vendégek is, Filipovics góljaival tudták tartani a lépést. Felvátva estek a találatok, és a félidő felénél még mindig a hazaiaknál volt a vezetés, a 17. percben tudtak csak egyenlteni Róth Kálmán tanítványai (11-11). A 20. percben Filipovics hatodjára talált be, már a vendégeknél van az előny. Elfáradni látszott a Szeged, a vendégek fokozatosan növelték előnyüket, a 25. percben hét perc után talál be Dombi (12-17). A félidő végére próbálták csökkenteni a hátrányukat a szegedi lányok, de góljaikra rendre válasz érkezett a vendégektól, így 15-19-el vonultak pihenőre a csapatok.


A második félidőt két gyors góllal kezdte a Mosonmagyaróvár, elúszni látszott a mérkőzés. Támadásaink pontatlanok voltak, védekezésünk sem volt elég feszes, így a kapusteljesítményünk is elmaradt a várttól. A 45. percre már tíz volt közte (19-29), a vendégek szemmel láthatóan élvezték a játékot, nehezebb mérközésre számítottak. A hátralévő percekben a vendégek igyekeztek megőrizni a tíz gólos előnyüket, szegedi részről egy-két villanást láthttunk, de egy percig nem volt kétséges a Róth-lányok győzelme. Az utolsó perckben a hazaiak még kozmetikáztak az eredményen, ami arra volt elég, hogy hétgól legyen a végén közte (29-36).


A kilátogató lelkes közönségnek csalódás volt a mutatott játék, mindenki nagyon készült az első győzelemre. A Szeged ezzel a fájó vereséggel még nehezebb helyzetbe került, kérdés fel tudnak-e állni eből a gödörből Marosán György tanítványai.


A mérkőzés jegyzőkönyve:


Szeged KKSE-Mosonmagyaróvár 29-36 (15-19)


Női kézilabda NB I, 7. forduló. Szeged, újszegegedi sportcsarnok, 700 néző. Vezeti: Andorka, Hucker.


Szeged KKSE: Futaki - Hárs 3, Barján 3, Dajka 5/3, Csubela 4, Lojpur 5, Szabó 3. Csere: Misztric 1, Gulyás 2. Vezetőedző: Marosán György.


Mosonmagyaróvr: Szemerey - Filipovics 8, Tóth G. 6, Hajtai 1, Gyimesi 1, Hanczvikkel 3/1, Knedlikova 1. Csere: Dombi 3, Gerháth 2, Élő 4, Schneck 2, Szemerey 1, Kiss 3, Puhalák 1, Nádasdi 1. Vezetőedző: Róth Kálmán.


Kiállítás: 6, ill. 6 perc.
Hétméteres: 3/3, ill. 2/2.Szeged KKSE-Mosonmagyaróvár - (15-19)

Utoljára frissítve: 2014-10-26 20:28:43

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>