. Ma György napja van.
DK- Orbán Viktor miniszterelnök “vak és süket”
2015-07-27 07:42:20
DK- Orbán Viktor miniszterelnök “vak és süket”

DK- Orbán Viktor miniszterelnök “vak és süket”

Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője szombaton Budapesten, a Hősök terén tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: amit ma Orbán Viktor előadott, “őrült beszéd”, és nincs is benne rendszer. Hozzátette: “Orbán Viktor egy ügyű lett”, mert csak egy ügyről beszélt, a bevándorlásról, és úgy látszik, hogy vak és süket Magyarország problémáira. Ha valóban Magyarország érdekelné a miniszterelnököt és nem az, hogy az adófizetők pénzén ő és barátai meggazdagodjanak, arról kellett volna beszélnie, hogyan állítja meg a magyar fiatalok több százezres elvándorlását – közölte a DK szóvivője.


Gréczy Zsolt szerint a miniszterelnök arra is jogot formált, hogy megmondja, ki a magyar. Aki vele nem ért egyet, az nem magyar – közölte a DK-s szóvivő. Kifejtette: “a nemzeti konzultációnak nevezett hazugságra” kiküldött nyolcmillió kérdőívből egymilliót küldtek vissza, nyilván ezt az egymillió embert tekinti magyarnak. Gréczy Zsolt szerint Orbán Viktor Magyarország kilenctizedét “laza mozdulattal kiiktatta a nemzetből”. Amit Orbán Viktor mondott, minden demokrata és normális ember számára vállalhatatlan, és demokraták széles összefogására lesz ahhoz szükség, hogy az ország végre megszabaduljon ettől “a rettenetesen gonosz embertől” – olvasható a párt honlapján.

További híreink
Egy csészényi tökéletesség
A kávézás hagyománya, mint megannyi jó dolog keletről származik.
2015-08-14 16:30:05, Hírek, Vélemény Bővebben
Fehér ruha: tiszta izgalom
Hogy miért ez a két szó jut az eszembe egy fehér női ruháról? Mert rendkívül egyszerű, lágy esésű, és a finom ruha szinte könyörög, hogy fedezzük fel viselőjét.
2015-08-07 11:50:58, Hírek, Vélemény Bővebben
Ízig-vérig nő
Egyszerre csodáljuk és irigyeljük őket, folyton azt próbáljuk megfejteni, mi lehet a titkuk. A francia nők stílusossága az egyszerűségükben rejlik.
2015-08-05 09:21:55, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>