. Ma György napja van.
DK: Kövér László súlyos emlékezetkiesésben szenved
2015-07-29 14:12:55
DK: Kövér László súlyos emlékezetkiesésben szenved

DK: Kövér László súlyos emlékezetkiesésben szenved

Kövér László feje bizonyára huzatot kaphatott a nemzetárulás gőzmozdonyának száguldása következtében, hiszen kulcsfontosságú dolgokra egyáltalán nem vagy pont ellenkezőleg emlékszik. A Fidesz politikusai a 2004-es népszavazás előtt négy végtaggal tagadták, hogy a határon túli magyarok állampolgársághoz juttatásának távlati célja a szavazati jog kiterjesztése – tavaly már a határon túliak szavazataira volt szükség a kétharmadhoz.

 

Kövér László emlékezetkiesése azokra a megemelt támogatásokra is kiterjed, amit a Gyurcsány-kormány nyújtott a határon túli magyar kulturális intézmények – iskolák, könyvtárak, színházak – létrehozásához. Kövér szerint a felelős nemzetpolitika minden bizonnyal abban merült ki, hogy a Fidesz a szavazatszerzés reményében rátelepedett a határon túli érdekképviseletekre, miközben soha nem látott mélységekbe sodorta a külkapcsolatokat.

 

A Demokratikus Koalíció szerint addig elképzelhetetlen a felelős nemzetpolitika, amíg a jobboldal a nemzetre hivatkozva verhet éket magyar és magyar közé - írta közleményében Kerék-Bárczy Szabolcs a DK elnökségi tagja.

További híreink
Egy csészényi tökéletesség
A kávézás hagyománya, mint megannyi jó dolog keletről származik.
2015-08-14 16:30:05, Hírek, Vélemény Bővebben
Fehér ruha: tiszta izgalom
Hogy miért ez a két szó jut az eszembe egy fehér női ruháról? Mert rendkívül egyszerű, lágy esésű, és a finom ruha szinte könyörög, hogy fedezzük fel viselőjét.
2015-08-07 11:50:58, Hírek, Vélemény Bővebben
Ízig-vérig nő
Egyszerre csodáljuk és irigyeljük őket, folyton azt próbáljuk megfejteni, mi lehet a titkuk. A francia nők stílusossága az egyszerűségükben rejlik.
2015-08-05 09:21:55, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>