. Ma Sándor napja van.
Cserélik az Anna-kúti csomópontban a forgalomirányító berendezéseket
2019-02-21 18:19:53
Cserélik az Anna-kúti csomópontban a forgalomirányító berendezéseket

Cserélik az Anna-kúti csomópontban a forgalomirányító berendezéseket

A szakemberek szerint a rövid távú időjárás-előrejelzés alapján a mostani hétvége műszakilag nem alkalmas a munkavégzésre, ugyanis péntekre 70 százalék a valószínűsége az esőnek. Éjszakánként mínusz 4-6 fok várható, szombaton és vasárnap pedig napközben is csak nulla fok körüli hőmérséklet lesz. A jelenlegi prognózis szerint a következő hét vége látszik alkalmasnak a munkavégzésre az Anna-kúti csomópontban.

A munkálatok ideje alatt az Anna-kúti csomópontban a forgalomirányító berendezés cseréje miatt nem működnek a jelzőlámpák, emiatt forgalmi torlódás alakulhat ki a közlekedésben. A buszjáratokat kiterelik a csomópontban a villamospályáról, ezért azok a korábbi – Anna kúti buszöböl és Kálvin téri – megállókban állnak meg.

A szakemberek a türelem mellett azt kérik, hogy akik tudják, lehetőleg kerüljék el az érintett időszakban az Anna-kúti csomópontot.

További híreink
Hétfőn folytatódik a kerékpárút építése Algyő felé
A téli munkavégzési tilalom véget ért, így hétfőn folytatódik a kerékpárút-építése Algyő felé. A kivitelező a 47-es főút Budapesti körúti kereszteződés és az Algyői úti s...
2019-03-17 14:06:33, Hírek, Fókuszban Bővebben
Több százezer forinttal támogat szegedi civil szervezetek a Tesco
A Tesco „Ön választ, mi segítünk” címmel hirdette meg pályázatát, ahol szegedi civil szervezetek támogatásáról az áruház vásárlói döntöttek. A pénzből felelős állattartás...
2019-03-15 21:29:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
A szegedi nagy árvízre emlékezett a város
140 évvel ezelőtt a Tisza szinte a földdel tette egyenlővé a várost. Az 1879-es katasztrófára több ezren emlékeztek hétfő délután.
2019-03-11 21:47:01, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Február végére készülhet el a kivitelező az újszegedi Liget felújításával. A csúszás miatt a cégnek 150 millió...
Bővebben >>