. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Betörtént a szegedi Fidesz iroda ajtaját
2018-12-13 13:50:44
Betörtént a szegedi Fidesz iroda ajtaját

Betörtént a szegedi Fidesz iroda ajtaját

Csütörtök délelőtt óriási volt a nyüzsgés a Viktor Hugo utcában 3 rendőrautó és tucatnyi egyenruhás és civil ruhás rendőr nyüzsgött a Fidesz iroda környékén. Az egyik éppen a környékbeli kamerák képeinek vizsgálatára utasított valakit. A környéken olyanok is tébláboltak, akik csak egy „Police” feliratú szalagot viseltek a karjukon.

Az arra járók egymás között találgatták, hogy milyen szörnyű bűneset történt a városban. De mint kiderült, csak valaki vagy valakik az éjszaka folyamán téglával bedobták a kormánypárt helyi irodájának ablakát. Az biztos a rend éber őrei mindent elkövetnek, hogy ennek a szörnyű bűncselekménynek a tettesét minél hamarabb elfogják.

A helyszínelő rendőrök semmilyen érdemi információval nem szolgáltak, az érdeklődőket a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályához irányították.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>