. Ma Vilmos, Bíborka napja van.
Az övtáska mindig menő
2020-03-19 12:40:58
Az övtáska mindig menő

Az övtáska mindig menő

Mi a titka?

 

Az Etáskánál kapható övtáskák fő vonzereje abban rejlik, hogy kényelmesek, kis helyet foglalnak, mégis rengeteg dolgot képesek elnyelni. Hiszen egy övtáskába beleférnek az iratok, egy vékony pénztárca vagy pénzcsipesz, az apró, a lakáskulcs, kocsikulcs és persze a mobil is. Így a legfontosabbak mindig kéznél vannak, függetlenül attól, hogy hol vagyunk vagy épp készülünk-e valamire.

 

Arról nem is beszélve, hogy a kényelem mellett praktikus is, hiszen így nem kell vinni egyéb táskát. Ha mondjuk motorral közeledsz, akkor kifejezetten jó döntés, mivel nem foglal nagy helyet. A biztonság sem elhanyagolható tényező, mivel a zsebesek ellen is tökéletes, hiszen kinek ne tűnne fel, ha előtte matatnak az övtáskában?


Elsődlegesen sportos szettekhez ideális, szabadidő ruhának is megfelelő társa, bár manapság egyre elterjedtebbek a dizájnos, kicsit elegánsabb, komolyabb darabok. Na jó, nem öltönyhöz, de farmerhez mindenképp tökéletes választás lehet.

 

Milyen anyagból és színből lehet válogatni?

 

Korábban a szövetből készült szürke, fekete darabok voltak az általánosak, de ma már szerencsére a színek teljes palettája megtalálható a piacon. Ennek köszönhetően nem csak a pasiknak kedveznek, de a női rajongók is megtalálhatják a számukra megfelelőt. Sőt, az elegánsabb darabok bőrből is készülhetnek, amiknél szintén nincs kizárva, hogy valami vidám színük legyen.

 

Az igazán nagy márkák is megtalálhatóak az Etáska kínálatában, amik inkább a letisztultabb vonalat követik, így az övtáska hasonlít egy igazi táskára, de kis méretével és funkciójával mindenképp az övtáska kategóriába tartozik.

 

Felépítés tekintetében az a jellemző, hogy rendelkezik egy nagyobb, cipzáros rekesszel, ahova befér a telefon és a pénztárca, na meg a kulcsok - amit azért a telefontól távolabb célszerű beletenni, hogy nehogy gond legyen belőle. Emellett általában egy vagy két kisebb zsebbel is készülnek az övtáskák, ahol remekül elfér az aprópénz és más kisebb dolgok.

 

Mint mondtuk, tökéletes és biztonságos hely az értékeidnek, hiszen nem kell sasszemmel nézni, hogy ki pályázik arra, hogy lenyúljon valamit abból, ami fontos neked.

 

Ugye, hogy nem meglepő az övtáska töretlen népszerűsége? Igazi retro kincs, ami évekig az ismeretlenség homályába merült, majd felkarolták, és most újra szárnyal! Ne hagyd ki te se, szerezz be egyet minél előbb!

További híreink
Ismerd meg a kutyák öt törvényét!
Nem csak nekünk, embereknek vannak iránymutatásaink, törvényeink az élethez. A kutyák világában is léteznek bizonyos normák, amelyek szerint viselkednek. Bár ezek nagy ré...
2020-03-19 12:43:16, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kiraktuk a pillanatot!
Egyáltalán nem közhelyes, ha azt mondjuk, hogy a puzzle a legjobb készségfejlesztő játékok körébe tartozik. Ez örökké egy olyan játék marad, amely sosem megy ki a divatbó...
2020-03-19 12:37:37, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Huth Gergely stábja úgy próbálta lejáratni a hódmezővásárhelyi polgármestert, hogy feleségéről, Márki-Zayné Vi...
Bővebben >>