. Ma Béla napja van.
Az MSZP kiakadt Kövér mai akcióján
2014-11-17 16:17:49
Az MSZP kiakadt Kövér mai akcióján

Az MSZP kiakadt Kövér mai akcióján

"Álságos és erőltetett a házelnök indoklása, amely szerint a magyar nemzet parlamentjében csak a nemzeti zászlónak van helye. Az Európai Unió zászlajának jelenléte ugyanis nem tagadja a magyar nemzeti elkötelezettséget, hanem éppen ellenkezőleg, azt hirdeti, hogy Magyarország az európai nemzetek közösségéhez tartozik. Aki a törvényhozás épületében az unió zászlaját nemkívánatosnak tartja, az hazánk európai elkötelezettségét tagadja meg.

Kövér László nacionalista és az európai értékeket tagadó mentalitását ismerjük, de ebben az esetben mégis a Magyar Országgyűlés elnökeként járt el - irja kommünikéjében Bangóné Borbély Ildikó és Heringes Anita országgyűlési képviselők.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>